تبیین و ترویج معارف عاشورایی سیره تبلیغی شهید انصاری بود
به گزارش ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، نهمین هفته از اجرای طرح ملی سهشنبههای تکریم امروز 4 شهریور همزمان با هفته دولت و روز کارمند با تجلیل از خانواده شهیدان «سید معصوم موسوی» و «امیرحمزه خبازی» از شهیدان کارمند در استان فارس در محل حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) اختصاص داشت. همچنین به صورت همزمان و در تهران از خانواده شهید «ابراهیم انصاری» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت نیز تجلیل به عمل آمد.
«مهدی انصاری» فرزند رایزن فرهنگی شهید جمهوری اسلامی ایران در بیروت طی سخنانی اظهار کرد: شهید انصاری سا ل1338 در شهر لامرد در استان فارس متولد شد و من نیز در شهر شیراز متولد شدم، از این نظر بسیار خرسندم که فرصتی فراهم شد تا در جریان برگزاری طرح ملی سه شنبه های تکریم، طی این ارتباط مجازی با خانواده دو تن از شهدای استان فارس دیدار داشته باشم.
فرزند حجت الاسلام شهید انصاری در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به برگزاری 9 هفته از طرح ملی سه شنبههای تکریم، به برخی ویژگی های پدر شهیدش اشاره کرد و گفت: آن شهید از دوران نوجوانی و جوانی فعالیت های تبلیغی خود را آغاز کرد و زمانی که در عنفوان جوانی بود به کشور کویت مهاجرت و در آنها طلبه شد و فعالیت های خود را در کشورهایی چون سوریه و اردن و برخی دیگر از کشورهای منطقه ادامه داد تا اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی به ایران بازگشت.
مهدی انصاری افزود: حضور آن شهید به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سودان فرصت مغتنمی بود تا فعالیت های خود را گستره ای دو چندان دهد، همه شهدا همواره ایمان و اعتقاد راسخ به باورهای قلبی خود در طول زندگی دارند، پدر من نیز چنین بود و معتقدم بخش اعظم از این اعتقاد و باور قلبی متاثر از فرهنگ عاشورایی امام حسین(ع) است.
وی با اشاره به خاطره ای از شهید حجت الاسلام انصاری گفت: پدرم قدم های زیادی برداشت، یکی از خاطراتی که به یاد می آورم این است که در ماموریت خود در سودان با دانشگاهیان و نخبگان این کشور و مردم ارتباط خوبی داشت، همواره بحث قیام عاشورا و شهادت مظلومانه امام حسین(ع) را مطرح می کرد، بسیاری از مردم سودان اطلاع چندانی از واقعه عاشورا نداشتند و این بازگویی سبب می شد که بسیاری برای اولین بار با واقعه کربلا آشنا شوند.
فرزند شهید حجت الاسلام انصاری ادامه داد: یکی از دوستان ما تعریف می کرد که برای هفته فرهنگی به سودان سفر کرده و برنامه های مختلفی را اجرا کردیم، در یکی از این برنامه ها شخصی را دیدم که مشخص بود از سران قبایل و بزرگان جامعه سودان است، این شخص پیوسته اشک می ریخت و زمانی که دیدم گریه او قطع نمی شود بعد از جلسه از شهید انصاری سوال کردم که آن شهید پاسخ داد: شب گذشته مهمان این فرد که از سران قبایل سودان است بودم و برایش از واقعه عاشورا گفتم که تاکنون خبری از آن نداشت و نشنیده بود، گفتم نوه پیامبر اسلام را در چنین واقعه ای مظلومانه به شهادت رساندند و این شخص از شب گذشته منقلب و داغدار واقعه عاشورا است.
وی تصریح کرد: این اتفاق از برکات قیام عاشورا بود، بنابراین همواره ابزارهایی وجود دارد که بشود به عنوان تبلیغ از آنها استفاده کنیم، شهید انصاری نیز در زندگی خود چنین سیره ای داشت و فعالیت های تبلیغی خود را حول محور قیام عاشورا قرار می داد.